Aug 14, 2011, 2:02 PM

Не ми се твори 

  Poetry
475 0 2

Белият лист ме призова

да напиша стих,

погледнах го едва

и на кълбо се свих.

Не можех. Не и сега,

ужасно глава ме боли,

властва над мен празнота,

зле ми е и ми се спи.

Вирус ме хвана,

не се чувствам добре,

вратът ми се схвана,

а гърлото червено боде,

сякаш в него са се забили

смъртоносно отровни стрели,

нямам никакви сили,

не ми се твори.

 

© Богдана Маринова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??