Не ми спестявай нищо,
вълшебнико - Живот!
Аз искам да опитам
горчив и сладък плод.
Да плача и се смея,
да вярвам, да летя...
Докрай добро да сея
и славя любовта.
Когато си отида,
вълшебнико - Живот,
аз искам да опитам
от райския ти плод...
© Вилдан Сефер All rights reserved.
С обич!!!