Не ми трябва
спокойна любов!
На мене
ми дай
по-побъркана!
Ако е скучна,
ще повяхна
отново и
Ада, и Рая
ще бъркам.
Обич ми дай,
като буря!
Със светкавици,
с дъжд,
гръм да тътне!
Да умирам
от ръцете ти
щури!
Да съм мъж.
Да не съм
безпътен.
Сърцето си
слагам в
краката ти.
Своите чувства
не крия.
Разцъфва отново
душата ти.
В небето
орлица
се вие.
Спокойна любов
не мечтая!
Дива,
те искам,
лоза!
Ако стихът
доскучае,
при тебе
ще дойда
с дъжда!
© Красимир Дяков All rights reserved.
Палавник
Харесах си този стих и си го добавям в любими!
Поздрав!