НЕ МОГА
Не питай. Само поседни.
Очаквах те. Сега не мога и да вярвам.
Не говори, а просто замълчи.
Не искай – за тебе вече нищо не остана.
Не чакай! Не гадай!
Замръзнах... Толкова е трудно...
Знам, всичко има своя край –
дори и миговете чудни...
Не питай! Поседни.
Не те очаквам.
Не говори! Мълчи.
Не мога да ти вярвам.
© Илзе Енчева All rights reserved.
Прегръщам те!!!