Не мога никой да излъжа -
не мога, не си ми безразличен!
Не мога и вълнението си да скрия
от очите ти - искрено-лирични.
Щом зърна те, съм трепетлика млада
и сърцето бърза да се разтупти,
На мисълта си да те вика забранявам,
но търсят те със жажда вечно моите очи!
Срамувам се от свойте чувства -
те сякаш са най-жестокият палач,
Дано за тях, пред никого не се изпусна,
ще се разпилея като песъчинки на самотен плаж!
© С обич от мен за вас All rights reserved.