Не мога да съм залез.
Страх ме е от тъмнината.
Не мога да съм остров.
Сред океана. Непозната.
Не мога да съм птица.
Криле не ще разперя.
Не мога да съм река.
Имам само огледало и сълзи.
Безкрайна съм.
Ще бъда изгрев.
В съня ти.
© Яна All rights reserved.