Nov 25, 2011, 10:55 AM

Не мога 

  Poetry
652 0 3

Не мога днеска за любов да пея,

когато плаче моята душа,
когато пак народът ни живее
без всякаква надежда, в нищета.

Не мога стих любовен да напиша,
когато няма обич по света,
когато брат от брата се отрича
и не признава своята сестра!

Не мога днеска за любов да пея,
че във юмрук душата се е свила
и тъжни мисли тъжни думи нижат,
че няма за народа ни закрила!!!



© Ракина Радева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??