Oct 25, 2013, 8:30 PM

Не мога 

  Poetry » Love
503 0 0

Не, не мога себе си повече от теб да обичам -

не мога просто да се обърна,

да забравя за любовта ни и да си тръгна!

 

Не мога от сърцето си да изтръгна

устните ти, от които съм

пила живот,

устните опили ме с нежна любов!

 

Знам - трябва да спра и в

спомен да те превърна,

знам, че  е опасно с теб на любов

да се играе, но сърцето ми

те иска  и нищо, ищо друго не иска да знае -

любовта ти е рая -

друго не ми трябва да зная!

© Виолета Веселинова - Ил All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??