Mar 7, 2007, 5:25 PM

Не мога да мълча 

  Poetry
688 0 15

Не мога!
Не, не мога да мълча,
когато всяка клетка в мен
от вик е изтъкана.
Тъй малък -
неспособен е листът
едно сърце да побере,
но важно е не колко ще остане...
Изгарям без пощада всеки лист,
изпил отровата мастилена в сълзите.
И моля се поне едничка истина
да оцелее, пареща в очите.

© Йорданка Гецова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??