Не мога приказки със тебе да чета,
не ми допадат и не са ми по вкуса,
все вещицата е най-милата жена
и крие чар в брадавицата на носа.
Не ми харесва главния герой,
на принц се прави, чака златния порой,
трудът за него е позор и срам,
молитви пъклени твори със плам.
Понеже скучни са ти мойте Пепеляшки,
Снежанка е най-грозна на света,
поръчах ти с три вещици каляска,
отказвам приказки със тебе да чета.
© Ивон All rights reserved.
Трябва да се намери точната приказка.