Не може само
седем на Земята да
са чудесата,
мамо, аз пък вярвам, че
са чудеса - децата*!
...................................................................
*„... и вершина любви
это чудо великое - дети!...“ -
Из „Я люблю тебя, жизнь,...“
от Константин Яковлевич Ваншенкин
с опит за превод
на български език
от руски език:
*„... и върхът в любовта
са великото чудо - децата!“
Из „Теб обичам, живот,...“
от Константин Яковлевич Ваншенкин
© Стоян Минев All rights reserved.