По залез, някъде по пясъчния бряг
едно момиче стъпва босоного.
В тишина загърбило е своя свят,
на спомени отдадено. Не може
да върне времето, изтеклото, назад.
И в миналото още си живее -
стаило във сърцето, на дълбоко,
болката и мъката си... с обичта,
разбивайки последната илюзия,
че сринат не е нежният му свят,
че може да си върне пак любимия
и двама заедно мечти да изградят.
Уви, безсилен всеки пред Живота е -
един е филма, но от много серии.
Не можем лентата да връщаме назад -
с въздишка крачим към дома... САМИ.
© Петя Кръстева All rights reserved.