Jun 26, 2008, 11:40 PM

Не можеш 

  Poetry » Phylosophy
571 0 2

                    Не можеш                                                                                                                                      Не можеш да победиш,

                 преди да си загубил.

Не можеш да се изкачиш,

                 преди в калта ти да си бил.

Не можеш сила да почувстваш,

                 преди в слабост да си се ловил.

Не може смях да закънти,

                 преди сълзи да си ронил.

Не може цвете да откъснеш,

                 преди да си го посадил.

Не може приятел ти да имаш,

                 преди да си се доверил.

Не може друг да те обича,

                 преди ти да си обичал.

Не може даже да умреш,

                 преди в теб "човекът "да се е родил.

 

Извинете ме за многото повторения!

© Поли Тодорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??