Jul 8, 2014, 10:51 AM  

Не на мафията във футбола! 

  Poetry » Civilian
391 0 0

Браво на феновете на "Локомотив"!
Браво на борците срещу мафията в Пловдив!

Ако искаме България да се съвземе -

ако я обичаме, ако за нея ни дреме,

тъй смело трябва да тръгнем напред,

ако искаме нормалното, ако искаме ред!

Искаме морал в нашия спорт въобще,

ако искаме да има той изобщо бъдеще!

Значи престъпниците могат да се победят!
Само хората трябва духом да не спят!

 

Gong.bg/bg-football/a-grupa/koko-dinev-prehvarli-akciite-na-loko-pd-na-fenovete-286862

 

www.razkritia.com/415136/nestastie-spoletya-nai-golemiya-vrag-na-koko-dinev/ 

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??