Невярващи очи те търсят.
Неможещи ръце те галят.
Неискащо дете ще кръстят,
"невиждащи" във нова вяра.
Неканена до теб ще седна.
Нежелана ще пристана.
Неписано до теб писмо последно,
непратено в сърце остана.
Неразбрани мои думи,
недокоснати гърди.
Не оставяй помежду ни,
неизвестност да мълчи!
Не си тръгвай като вляза!
Не, не мога да се спра.
Не ми казвай: "Не те мразя"!
Не бих живяла миг с това.
Непослушно ще се моля!
Недокосната от теб,
неразбрала твойта воля,
непосилно завъртяна от вертеп.
Неизпито си остана виното на любовта.
Неизказана, забравих тази думичка една.
Неразбрана, да съм твоя и обичана сега.
Неистово сега те моля, кажи ми само докога?© Гера Гера All rights reserved.