30.07.2009
Отиде си! Аз знаех, че така ще стане!
Затуй от тебе много не очаквах,
но в мен гори недоизказано признание,
че всяка нощ за теб очите си изплаквах!
Но някак научи ме да не те обичам!
И покажи ми как да те забравя,
защото ме боли от твойта липса,
боли от всичко, дето трябва да прощавам!
© Erato Eratova All rights reserved.