Не остарявай, любов
Не остарявай, любов,
в твойте вени да намирам
пожари и обич за мене.
Не остарявай, любов,
есен подир есен.
Да си моята лудост
и моята песен.
Не остарявай, любов,
за теб всичко бих дала.
Мойта съвест и младост,
и радост отлетяла.
Не остарявай, любов,
в мойте длани
да се скриеш, любов,
и обич да търсиш.
Не остарявай, любов,
за миг се поспри.
Аз не искам, любов,
насила да любя.
И когато, любов,
си тръгнеш и ти,
аз тебе, любов,
във всеки ще търся.
© Дива Самодива All rights reserved.