Jan 16, 2010, 11:48 AM

... не остава любов 

  Poetry
944 0 3

Къде отиде в мен детето,

което смееше се тъй щастливо.

В очите жажда за живот

крещеше.

А сега...

е толкоз мълчаливо.

А душата...

тя къде е?

Явно

изгубена е някъде по пътя,

по който се опитвах да порасна,

а всъщност хубавото в мене

отдавна в друго то прерасна.

И вместо повече усмивки,

животът даде ми урок -

понякога се случва да няма виновни,

любовта просто... не остава любов.

© Калпазанче All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??