Oct 13, 2009, 9:35 PM

Не осъзнаваме... 

  Poetry
652 0 3

Малко пъти ние виждаме

колко грешни сме и "зли".

Малко пъти осъзнаваме,

че можем болка някому да причиним.

 

Често, без да мислим, казваме

неща ужасни и дори

сами не разгадаваме,

че насреща някой го боли.

 

Много пъти ние огорчаваме

хора - най-близки и добри,

а вървим до лицемери

и им даваме незаслужено доверие.

 

Изричаме неща - не знаем

как нещастни са дори

хората, които нагрубяваме -

и дори тогава, в най-трудните моменти

рамото им ни крепи!

© Марина Буюклиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??