Критикуваш ме с поглед,
дистанцираш с очи,
докога ще продължава това, кажи?
И е толкова нелепо,
и виновна ли съм,
че те искам отново, отново...
че съм влюбена в тебе,
както в никого преди,
а ти ме отблъскваш
и това си личи...
Говори, говори, говори ми сега,
аз разтварям ти цялата своя душа.
Тихо влез там на пръсти,
докосни ме, ела,
за да върнем отново в нас любовта!
© Жулиета Великова All rights reserved.
докоснаха ме твоите думи...