Не, няма да плача!
Не ще видиш във очите ми сълзи!...
Не ще бъда повече слаба,
а силна ще бъда, дори във нощта!...
Не мога да си купя дори вината
с тези сълзи... безброй!...
"Сълзи" - за мен ще е вече дума чужда...
на някакъв друг, странен език!...
Не, благодаря... не искам да плача,
и да чувам стенещия си глас във нощта...
© Александра Методиева All rights reserved.