May 12, 2007, 12:23 PM

Не плачи... 

  Poetry » Love
901 0 0
Недей, не плачи, ангел мой,
мое мило цвете.
Аз си тръгвам,
но ти недей тъжи.

Знам, че ти тежи,
но недей, не се мъчи.
Не, не ме е страх да умра,
защото знам, че в сърцето ти ще стоя.

Но ти недей, недей плачи,
друг живот за нас ще се роди.
И не ще оставя те сама
за нищо на света.

А сега, ангел мой,
сълзите избърши и заспи.
Дълбоко ти заспи и не мисли,
а в сладък сън ме превърни...

© КриСинКа All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??