Aug 6, 2023, 12:31 PM

Не по Монтескьо 

  Poetry
155 0 0

Пустите три власти,

                                      срастнати, -

а уж разделени (само по параграф).

И трите – сиамски роден

                                   змей триглав.

© Вълчо Шукерски All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??