Jan 23, 2007, 12:20 PM

Не погребвам любов 

  Poetry
830 0 16
Не погребвам любов, тя е тайнство.
Закътвам я  дълбоко в сърцето.
Заричам с  думи святи на благослов,
нека пак се роди... някога под небето.

Не зачерквам от себе си думите казани,
сбирам ги само във две. От " Обичам те",
някъде,  тихо прошепнато под звездите,
нека  се ражда любов,  с най-нежният зов.

Не погребвам любов, аз я живея  в очите си.
Не похулвам усмивките слънчеви на лъчите.
Не убивам,  обичта не погубвам в душата си,
а я дарувам, с многоцветна дъга от мечтите.

© Евгения Тодорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??