Без грях да си роден! Иска ти се, но уви....
От прародители греховни сме си всички, до един!
А, сега човекът устремен, с по-малък грях да бъде удостоен!
Грешници свирепо слепи, искат да те "изядат", че по-грешен бил си ти от тях!
Мерят и пресмятат, а себе си забравят, че и те носят същите грехове.
Хващат камък, искат да замерят, гледат да се те прицелят.
Жалки и жестоки.....
Нисшо...... недостойно.....
Грешници...... съдници....
Та на кого?
Грях в Душата ако нямаш, няма и да съдиш ти!Че съдът по право на човекът не принадлежи!
© Диляна Митева All rights reserved.