Aug 30, 2008, 2:05 AM

Не пропускай мига!.... 

  Poetry » Phylosophy
1013 0 18

*          *          *

 

Отвори сетива, за да усетиш,
да чуеш мига, когато пристигне,
той миг е, за кратичко свети,
за време, колкото да... премигнеш.

 


Не пропускай мига
отвори сетивата...

 

*           *           *

© Валентин Желязков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??