Не просто бездни...
Космоси!
И тайни, и лъжи, и истини...
Стаени!
И усмивки, и мигове, и сълзи...
Звездни!
Не просто изгреви...
Хиляди слънца!
Блестящи, парещи, изгарящи...
Слънчеви зайчета!
По периферията на душата скачащи...
Страстна жарава!
Не просто очи...
© Таня Атанасова All rights reserved.
Поздрав и прегръдка!!!