Целуни ме нежно в съня
и погали ти моята коса!
В нощта ми слънце да изгрее,
нека славей весело запее!
Не ранимо нека бъде моето сърце,
и пресъхнали - моите очи!
Да не може рани да болят
и в океан да плувам без път!
© Катерина Симеонова All rights reserved.
6 за началото на стихотворението.