Не разбра ли
Не разбра ли, че те искам,
не усети ли страстта?
Не разбра ли, че обичам,
че е силна любовта?
Не откри ли във очите
цял един вълшебен свят –
слънчевия знак на дните
с неподправен аромат?
Не усети ли сърцето
с ритъма му учестен?
Не усети ли душата?
Тя на чувствата е в плен.
Не разбра ли, че обичам,
както никога преди?
Колко дълго да изричам
най-красивите мечти…
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska All rights reserved.