Без думи искам всичко да ти кажа,
чети в моите очи.
Те всичко, що е в мен, ще ти разкажат,
за болката от миналите дни.
В очите ми ще видиш любовта ми.
Аз пазя я само за теб.
От устните изпий страстта ми
и влей я в своето сърце.
Докосвай ме с нежни ласки,
разпалвай огъня в мен,
изпивай ме с устни сладки
и забрави за утрешния ден.
Не говори, очите ти ми казват.
Не са ни нужни думите сега.
Очите ти за теб ще ми разкажат -
за щастието и за любовта...
© Erato Eratova All rights reserved.