Oct 10, 2007, 7:02 PM

Не само за тревичките 

  Poetry
534 0 1
Не само за тревичките

Времето настъпи -
поникнаха безброй тревички.
Родиха се, за да умрат.
Едни умряха за живот.
А  другите...
За другите е страшно.

© Явор Костов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??