Не се обръщай назад...
всичко уморено е свело глава,
всички въпроси са спрели
да си търсят отговорите,
всички мечти са спрели
да следват пътищата си,
не се обръщай назад,
всички трепети отдавна
са заспали, всички чувства
отдавна са притихнали,
само аз стоя на пътя
и още не зная
какво се случва в душата ми.
© Мария All rights reserved.