May 4, 2023, 10:11 AM

Не се смалявай 

  Poetry » Phylosophy, Other
227 0 0

Не се смалявай,
за да се впишеш в общество,
което така или иначе
винаги те е сочело с пръст,
заклеймявайки душата ти за странник.
Направи им услуга
и даже порасни повече.
Така поне веднъж
и техните вдигнати ръце
ще могат да докоснат небето.

Теа Сукарева 

 

© Теа Сукарева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??