Не ме вини, че ме обичаш.
Недей да бягаш от това.
Любовта не носи болка,
щом е споделена.
Не крий как всичко даваш да съм твоя,
аз няма повече да бягам.
И няма страх... има само силна воля.
Затова ръка към теб протягам.
Не ме вини, че ме обичаш.
Не виждаш ли? Обичам те и аз!
И ще ти го казвам, докато все още дишаш!
Винаги ще има "нас"!
© Иви All rights reserved.