Аз няма да те изоставя, няма,
ще надживея всичките несгоди,
забъркали житейската ни драма,
гарнирана с неканени прокоби.
Аз ще остана, с тебе ще остана,
ще те подкрепям до дъха ти сетен.
Не се съмнявай, вяра имай! Няма
да чувстваш студ – ще бъда месец летен.
Недей да се страхуваш – аз съм тука,
дланта ми топли твоята ръка.
И знай че още в следващата утрин,
щастливи ще отпием от света!
© Данаил Таков All rights reserved.