May 24, 2007, 9:00 AM

Не се видях 

  Poetry
826 0 1

Днес погледнах се през рамо,
погледнах пак и пак, и пак.
Не се видях.
Прозрачен бях за огледалото,
не бях оставил нищо свое си,
нищо, с което да ме видят,
нищо, за което да си спомнят.
И твърд съм аз, и съм студен,
и вечно болен, и ранен.
Не виждат ме, не виждам ги и аз:
затворих аз вратат сам
и живея в образ невидян,
живея в стени със сянката на образ невидян.

© Исмет Хаджи All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Исо,малко песиместично ми звучи.Хайде дай нещо по-цветно и не толкова философско
Random works
: ??:??