Крещях на глас
Недей
Не се влюбвай
Не ми го причинявай,
имам чувства.
Не пробождай сърцето ми!
Не се влюбвай в друга.
Недей!
Крещях и крещях
Душевна мъка
беше този сън
да се влюбиш в друга.
И да я заобичаш
както мен не би.
И се събудих
на устата ми беше,
Недей, не се влюбвай
ти!
© Въображение All rights reserved.