Не се влюбвайте в мечтател,
поетът не е добър приятел,
във тези трудни времена
той няма да ви подари кола.
Хванете си момче дебеловрато
и на морето ще сте цяло лято,
ще се печете по монокини
на Дюни и дори в чужбина.
Нищо, че момчето книги не е чело,
с баварец ще си ходите на село,
ще ви завижда куцо и сакато -
така ще поживеете туй лято.
А наближи ли люта зима,
ще дойде новата “бамбина”
и, ако гърдите ù са по-големи,
тя мястото веднага ще заеме.
© Аластор All rights reserved.
ananel (Нели Христова)- Чета средновековните източни поети, а те са били философи и мъдреци. И срам не срам трябва да си призная колко съм бос в сравнение с тях.
Поздрави!