Oct 27, 2009, 12:26 PM

Не се забравя 

  Poetry » Love
810 0 1

Ден минава, не забравям.

Не забравям онези дни...

... усмивката във тях не мога да забравя...

          сълзите също

още ги проливам...

 Теб забравям...

... НО ЛЪЖАТА - НЕ!

© Даяна Михайлова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??