Не ще си тръгне любовта.
За теб в душата ми остава.
И пак е същата жарава,
с охота влюбена, гръдта.
По- силно живата мечта
от твоя дух се вдъхновява.
Не ще си тръгне любовта.
За теб в душата ми остава.
Повярвай, ти си красота,
която все ме освежава.
Не вехнеш ти, че младостта
е вечно в теб и разцъфтява.
Не ще си тръгне любовта...
© Асенчо Грудев All rights reserved.