Aug 18, 2006, 11:33 AM

Не ще те чакам 

  Poetry
760 0 2

Не ще те чакам

Аз няма да остана в мрака,
да гледам твоите очи.
Душата ми не ще те чака
от мен ако си тръгнеш ти.

Аз няма вслушан в тишината,
да търся още твоят глас.
Не ще ме грабне самотата,
ако замлъкнеш в този час.

Тръгни, ако така поискаш,
но аз ще те последвам - ТАМ!
Млъкни! Това ли искаш?
Аз пак ще ти мълвя - без срам.

© Владимир Минков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??