И тази нощ не ще заспя –
притихнала във твоите обятия.
Ръцете ми, по-буйни от преди,
ще те откриват и ще те гадаят.
И тази нощ не ще заспя,
разкъсвана от сълзи и ридания.
Очите ми, по-тихи от дъжда,
ще те застигат, и ще те омайват.
И тази нощ не ще заспя-
непримирима, тъжна, безпричинна.
И мислите ми – в бурното море,
на лястовица бяла ще приличат...
© Нели All rights reserved.
май взе да става хубав навик