Nov 21, 2008, 7:34 AM

Не си ли бил... 

  Poetry
600 0 0
Не си ли бил...


Кой е там?
... или пак си сам?
... и си пуст
в мрака гъст,
ставаш пръст...
... изчезваш бавно,
вече сам не си...
Няма нищо славно...
... дъждът роси ...
... изчезващ без следа,
топиш се - съдба...
Не си сам,
не си и там...
Далеч от тук,
без един звук,
разтопи се в мрака,
никой вече не те чака...
Тук ли беше,
гласът звучеше,
а сега те няма...
... в стаята голяма
няма вече никой,
всичко е покой...
И сякаш не си,
не си бил никога...
всичко загаси,
пръст на пода...
Бил ли си тук?
... в света ми глух?
Изчезна ли и ти...
... пак без следи,
всичко се топи...
Не си ли бил???
                Прости...

© ДдП All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??