Jun 27, 2007, 10:19 PM

Не си отивай 

  Poetry
623 0 1
Не си отивай! Не, недей!
Нуждая се от слънцето в очите ти!
Не си отивай! Не, недей!
Нуждая се от вятъра в косите ти!
Не си отивай! Не, недей!
Нуждая се от огъня в сърцето ти!
Не си отивай! Не, недей!
Нуждая се от любовта в душата ти!
Не си отивай! Не, недей!
Не знаеш колко силно те обичам!
Не си отивай! Не, недей!
Не трябваше истината да отричам!
Нуждая се от теб самия!
Нима не искаш да повярваш?!
Ще ти кажа нещо и не крия,
че любовта от сърцето ми ограбваш!
Ако ме обичаш, знам, че е така,
не си отивай, не оставяй да страда моята душа!
Стой до мен и нека пак сме двама,
защото всичко друго е измама!

© Криси All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Точно така! ВСИЧКО ДРУГО Е ИЗМАМА!!!!!
Random works
: ??:??