Не си отивай! Спри!
Не виждаш ли, че много ме боли?!
Как можеш така да постъпваш
с мен... как не ти е жал...
а знаеш, че си ме предал?!
И въпреки това дума не казваш...
просто тръгваш,
тръгваш по своя път...
а може би при друга?!
Но знаеш ли?! Върви!
Върви, но не наранявай и нея ти!
Направи я щастлива, обичана -
така, както аз никога не се почувствах...
Върви! Назад не се обръщай
и при мин никога вече
не се завръщай, за да
не ме заболи отново,
за да не се появи чувство ново!...
© ДаяНчеТооо All rights reserved.