Не си ти
Трепери ръката, когато пише
и сама истината реди
кожата, чертите, които докосва - познати са ù,
но човека, който исках, не си ти!
Горчиви сълзи в очите парят
и тихо повтарят,
няма го блясъка, непознат си ми,
човека, на който повярвах - Не си ти.
Бавно бие сърцето, от болка се сви
и сякаш всеки удар крещи,
нашата любов боли -
друг си вече - не си ти!
© ДИАНА ДЕЯНОВА All rights reserved.
Супер е!