Не спирам да мечтая
Вървя сама под дъжда,
студено е в мойта душа,
търся пристан да се скрия
и мъката си да изтрия.
Не мога да спра да мечтая,
цветя красиви да ухая,
да търся в мрака светлина
и в студена нощ топлина.
Затварям очи и виждам свят,
на приказни моменти богат,
изпълнен с много доброта
и сбъдва на всекиго мечта.
Ивелина Стойова
© Ивелина Стойова All rights reserved.