Не съм
Хич не съм типа жената домакиня
дето всеки мъж мечтае да си има.
Въобще не съм пък и от тези дето
денят им първо почва със прането.
Не съм и от жените дето сутрин рано
подхващат тенджерите и тигана.
И вместо да си пият с кеф кафето
цял ден минават на режим "заето".
Не съм. Въобще не искам и да бъда
жена орлица или изрядна домакиня.
Като всички вас съм. Леко странна птица.
Но и такива като мен е необходимост да ни има.
Галя Кутулева
© Галя Кутулева All rights reserved.
и много близък до моята същност.
И аз съм от тези,които "не съм",
така че те поздравявам за хубавия стих!