Дори да искам да се върна
пътят за мене е затворен,
обичта в пепел се превърна,
а споменът отдавна е отровен.
Не можеш да простиш, че те оставих,
когато ме обикна ти;
Но тогава аз не те забравих,
а просто те спасих.
Не знаеш какво щеше да последва
след като се влюбиш в мен,
аз знаех и затуй напред погледнах
и затова избягах онзи ден.
Не съжалявам и не трябва -
миналото е останало зад нас.
Не се затваряй в омраза -
не съм била за тебе аз.
© Александра All rights reserved.