Jun 17, 2015, 12:52 AM  

Не съм куче... 

  Poetry » Other
370 0 2

 

 

 

 

 

Ти ли си тази, в която се клех?
Защо съм тогва пред теб на колЕне?
Дрипав пияница сложил каскет
на пътя ти, петаче да подхвърлиш.

Аз нямам мечти, имам твоите спомени,
петаче мислиш ли, че за година стига?
Нямаш нищо?-с гребен ме среши,
с одеалото ме завий и прегърни ме.

Не съм куче, от очите ми ще закапят сълзи.
Ще въртя опашка покрай теб благодарен.
На сутринта ще видиш, че го няма каскета,
а зловонието изчезва казват, след шестият месец.



 


© Станислав Русев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Болезнено тъжно!!!
    Твоята обич и преданост хвърли на тази, която лъжливо се кле.
    Нощта ще отмине и утрото светло със свежия полъх до теб ще дотича.
    Но, моля те, вече недей и се врича!
    Поздрав от сърце и ведро настроение!
  • Умозаключително Не!
    Парадоксално- надали.
Random works
: ??:??